Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/weguard.dk/public_html/wp-content/plugins/customify-pro/modules/multilingual/multilingual.php on line 227
Alarmsystemer - WeGuard.dk
Menu Luk

Tag testen og bliv klogere på vores alarmløsninger

Markedets bedste privatalarmer

Med en WeGuard alarm, får du en høj sikkerhed og tryghed i hverdagen.
Vores professionelle løsninger gør det muligt at skræddersy løsningen efter dit specifikke
behov og der kan løbende tilføjes flere smarte komponenter til systemet.
Det gør din alarmløsning til mere end bare en alarm!

Den fleksible alarmløsning, sikrer bedst din bolig.

Næsten alle boliger er forskelligt indrettet, derfor tilbyder vi selvfølgelig muligheden for, at fra og til vælge komponenter alt efter behov. Det er endda muligt at investere i en passende alarmløsning og så efterfølgende tilkøbe flere komponenter efterhånden som ens behov udvikler sig.

Vi sætter alt ind for at give vores kunder en skræddersyet løsning, der opfylder de specifikke behov og ligeledes giver den bedste tryghed og sikkerhed. Sikkerheden går vi aldrig på kompromis med!

Hvordan får jeg den maksimale sikkerhed?.

Vi lever af at sælge alarmer. For at sælge en alarm skal vi sikre os, at den løsning vi sælger, giver det højst mulige sikrings niveau for boligens beboere og boligens udførelse. Det gør vi ved at afdække behovet igennem et sikkerhedstjek, som kan aftales her på siden eller ved at kontakte os.

Alarm system

Man kan virkelig snakke om "Smart Alarm", når det kommer til et alarmsystem fra WeGuard.

Vi har udviklet en masse smarte komponenter, der giver os mulighed for at stoppe tyven inden han overhovedet er kommet ind i din bolig og stresse tyven med vores forskellige sirener. Med vores styringsmuligheder kan du tilgå varmen, lyset, indendørs og udendørs kamera'er og derved dokumentere hvad der sker på lokationen lige nu.

Alle mulighederne er proppet ind i vores app.

Det er også muligt at styre varmen på afstand (eksempelvis i sommerhuset eller i boligen fra ferien) eller hvad med at blive underettet, så snart der er mistænkelig bevægelse på din grund (dokumenteret med billeder).

Alarmsystemet giver dig ligeledes mulighed for at styre dine elektriske apparater, carport, udendørs og indendørslamper, varmepumpe. m.m. Læs mere >>

Hvad har jeg behov for?

Tag testen og lad os få sikret din bolig