Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/weguard.dk/public_html/wp-content/plugins/customify-pro/modules/multilingual/multilingual.php on line 227
Intelligente løsninger - WeGuard.dk
Menu Luk

WeGuard alarm komponenter

Hvert femte hjem i Danmark har en tyverialarm, 69 procent af dem har dog først fået en alarm efter der har været indbrud.

En alarm til hjemmet er et effektivt værn mod indbrud og så sænker det risikoen for indbrud med over 70%. En alarm virker præventivt, det er der ingen tvivl om. En tyv vil som oftest undgå huse, hvor der er installeret en professionel alarm med døgnbemandet kontrolcentral.

Skulle der komme en virkelig ihærdig tyv forbi, så er en alarm fra WeGuard den mest effektive til at stresse tyven, når han får sat alarmen i gang.  Vores skalsikring kan opdage tyven allerede inden han har skaffet sig adgang til boligen, det gør vi med vores vibrationsdetektorer, udendørs fotoPIR og bevægelsesdetektorer.

At vide at dit hjem er sikret på den bedst mulige måde, når du er ude at rejse, er på arbejde eller på weekendtur, gør at man slipper for bekymringerne omkring boligen og hjemvendelsen hertil.

Bør jeg overveje et alarmsystem?

Det er vigtigt at føle sig tryg i sit eget hjem og derfor også yderst vigtigt, at være tryg ved den tyverisikring du vælger til hjemmet.

DU KAN FØLE DIG TRYG MED EN ALARM FRA WEGUARD, VORES MEDARBEJDERE OG KONTROLCENTRAL ER HER FOR DIG!

img_0032_3928

Det Kriminalpræventivt Råd fremhæver disse grunde til, at vælge en alarm:

  • Du har langt til naboen
  • Du rejser meget
  • Du har særlige værdier som møntsamlinger, arvestykker eller malerier
  • Du bor i et område med meget kriminalitet
  • Du har haft indbrud før og føler dig utryg
  • Du er utryg ved at være hjemme om natten

Hvad kræver det at sikre din bolig?

Betjeningspanel

Et betjeningspanel gør det nemt at betjene dit alarmsystem med en selvvalgt kode. Velegnet til børn, da man kan indkode nøglebrikkerne, så det ikke kræver at man kan huske koden. Brikken føres blot over tastaturet, hvorved alarmen til- eller frakobles. Brikken parres med en af brugerkoderne og det vil herefter fremgå af alarmens hændelseslog, hvem der har betjent alarmen med nøglebrikken. Skulle nøglebrikken blive væk, kan man altid gå ind i brugeradministrationen og ændre brugerkoden, herefter kan brikken ikke længere benyttes. Briktastaturet er sabotagesikret, hvilket betyder at alarmen gå i gang, hvis nogen forsøger at afmontere eller ødelægge panelet.

WeGuard tastatur
dc-23-200 (1)

Vibrationsdetektor

Med en vibrationdetektor har man mulighed for, at overvåge de udsatte indstignings muligheder boligen består af, vinduer, kældervinduer, døre m.m. Det kan være svært at forudse, hvad der er mest attraktivt for en indbrudstyv og derfor vælger flere og flere at få installeret en fuld skalsikring. Den fulde skalsikring gør at en eventuel indbrudstyv vil udløse alarmen og derved sirenen, inden han overhovet har sat sine ben på gulvet i boligen. Det er en yderst effektiv måde at beskytte sit hjem på.

Fotodetektor

En fotodetektor har en indbygget bevægelsessensor, som opfanger bevægelser i hjemme når alarmen er tilkoblet. Fotodetektorens bevægelsessensor dækker de store områder i boligen. I tilfælde af en alarmering, er det yderst vigtigt at kunne identificere situationen på adressen og derved afhjælpe situationen bedst muligt. Vores fotodetektor er dyre immun og kan derfor installeres i hjem med husdyr. Lige så snart alarmen udløses, tager detektoren en række billeder og sender dem til vores kontrolcentral, dette sker allerede indenfor ganske få sekunder og på grund af dette kan vi gøre en forskel.

CTC-862

Kraftig sirene - Både ude og inde

WeGuard ekstern trådløs sirene, udendørs og indendørs

En trådløs sirene giver en ekstra udnyttelse af
WeGuard alarmsystemet.

Sirenen monteres indendørs eller udendørs, eksempelvis på tagudhænget. Sirenen afgiver et højt lydtryk på 104 dB, når
alarmen udløses.

Få ekstra lyd på alarmen med vores sirener, skab ekstra opmærksomhed omkring tyven, når
der er indbrud og sikrer at nabolaget hører alarmen.

Sirenen er udstyret med sabotage sikring. Hvis sirenen forsøges afmonteret eller ødelagt, vil alarmen og sirenen gå i gang.

WeGuard Ekstern trådløs udendørs sirene med lys
Røgalarm2

Røgdetektor

Med en professionel røgdetektor tilkoblet alarmsystemet, forøger du sikkerheden i dit hjem. Du er både sikret mod indbrud og tyveri, men også imod brand. En røgalarm linkes med vores fotodetektor, som ved aktivering, tager en række billeder, der straks sendes til kontrolcentralen. Efter verificeringen af billederne, kan kontrolcentralen sende brandvæsnet direkte, såfremt der er behov for det. Da det anbefales at have røgalarmer i sit hjem, hvorfor så ikke vælge en røgalarm, der snakker sammen med dit alarmsystem? Et oplagt valg, hvis du har et WeGuard alarmsystem, det giver dig mange fordele.

Udendørs fotodetektor

Vil du vide hvad der sker omkring din bolig, når du ikke selv kan have opmærksomheden rettet udenfor? Med vores udendørs fotodetektor kan du overvåge udenomsarealet og blive gjort opmærksom på færden og bevægelse. Ved detektering af bevægelse, tager fotodetektoren en række billeder som bliver tilgængelige direkte i vores app. Alarmsystemet kan både igangsætte sirenen eller aktivere en lydløs alarmering.

WeGuard Udendørs fotodetektor
WeGuard lysstyring relæ

Lysstyring

Vores smart alarm lader dig styre al lys i hjemmet. Det er en god ide at have lyset tændt når mørket falder på. Med vores smart relæ kan du lave regler for, hvornår lyset i stuen, i soveværelset og i gangen skal tændes. Hvorfor nøjes med, at en enkelt lampe tændes ved indbrudsforsøg?, tyvene hader at blive set, så lad hele boligen blive oplyst, hvis alarmsystemet aktiveres af forsøg på indtrængning.

WeGuard varmestyring termostat
WeGuard varmestyring

Termostat

Spar på energien med vores radiatortermostater.

Styr varmen i boligen direkte fra din alarm app. Kontroller varmen i hjemmet når i er på ferie eller undgå frost i sommerhuset i vinterhalvåret, mulighederne er mange og det kommer til at kunne mærkes på varmeregningen.

Dørtelefon

Se hvem der ringer på, direkte i vores app.

Rigtig mange indbrud starter ved at tyven ringer på døren, for at se om der er nogen hjemme i boligen. Få installeret vores dørtelefon med video, så kan du hvor som helst besvare døren og se hvem der ringer på. En mulig tyv vil derved have svært ved at gennemskue om der er nogen hjemme på adressen.

WeGuard dørtelefon med video
WeGuard video kamera

Direkte video i hjemmet

Følg med derhjemme.

Se hvem der kommer ind ad døren derhjemme. Er du på ferie eller står huset tomt uden opsyn. Har du børn som er alene hjemme eller vil du sikre dig at dine kæledyr har det godt, så kan du tilkoble vores live video til dit alarmsystem og følge med i hvem der kommer ind i dit hjem. Skulle du mod forventning blive udsat for røveri eller tyveri, er live video et enestående bevismateriale for politiet.

360° Loftdetektor

Dækker de svære vinkler.

En 360° loftdetektor monteres i rum, hvor det kan være svært at få alle vinkler med, da den opfanger bevægelser hele vejen rundt. Der er diskret. Detektoren er ideel til sikring af stuer, køkken, loftrum, fordelingsgangen og alrum m.m

WeGuard Loft detektor
night control

Night Control

Med en Night Control tilsluttet dit alarmsystem, kan du hurtigt og nemt deltilkoble alarmens skalsikring. På den måde kan du sikre boligen mens familien ligger og sover. Du behøver altså ikke skulle bruge din telefon eller dit betjeningspanel. Det er også en nem måde for ungerne at skalsikre boligen, hvis de eksempelvis er alene hjemme.